divendres, 13 de febrer del 2009

La corrupció del PP al País Valencià també és com de conya

Quan ens van assabentar que la trama de corrupció que afectava el PP no era cosa només de la Comunitat de Madrid, sinó que també s’estenia a Galícia i al País Valencià molts ens vam alegrar.

La realitat, però, ens ha fet tornar a portar-nos les mans al cap: el PP valencià no és capaç ni tan sols de corrompre’s d’una forma seriosa?

Mentre a Madrid i a Galícia hi ha imputats i detinguts per delictes seriosos, el responsable de la trama de corrupció a València portava per malnom El Bigotes (!), l’empresa es deia Orange Market (!!), es casà amb una Mamachicho (!!!) i celebraren el convit, al qual acudiren Camps i Costa, al restaurant de l’edifici Veles e Vents del Port de València (!!!!).

L’exMamachicho, de nom Noemí Ramal, no només fou portada a Interviú l’any 1994, sinó que té una dilatada carrera televisiva que inclou col·laboracions a programes com ara Llevátelo calentito, El Gran Prix, El Gran Juego de la Oca, Humor 5 estrellas i Querida Concha, entre molts altres productes d’alta cultura.

Després de tants anys dedicats a malgovernar-nos, a desmantellar la sanitat i l’ensenyament públics, a insultar la nostra intel·ligència i a destruir el País amb un urbanisme salvatge, el Partit Popular no ha aprés com corrompre’s sense fer llàstima?

Espere poder oblidar-me de tot açò a Itàlia... fins dilluns!

2 comentaris:

Fran Rueda ha dit...

El que és pitjor de tot és que fan una "cortina de fum" dient que es una conspiració del PSOE. Els del PP sempre tenen alguna cosa a dir. Com diu una amiga "tu menteix, que sempre hi ha algú que s'ho creu".

Petons i bon cap de setmana.

Entrellat

Allau ha dit...

Ara mateix emigro al País Valencià: els corruptes catalans són més avorrits.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails