dilluns, 9 de febrer del 2009

La vuelta al mundo en directo

Anit Antena 3 estrenava un nou programa, presentat per aquell paio que és un sucedani de caricatura de Miguel Aragón, i que sembla un Pekín Exprés però molt mal fet.

El sistema de la Vuelta al mundo en directo és el mateix que el del programa de Cuatro, però molt pitjor: també és una cursa per mig món, també amb parelles bizarres de concursants i també els les fan passar putes, però este programa porta l’adn d’Antena 3: una realització dolenta, uns guions escrits per retardats mentals, unes connexions en directe lamentables, uns col·laboradors que m’obliguen a replantejar-me el meu posicionament contra la pena de mort i molt d’espectacle, en el pitjor sentit de la paraula.

Els responsables del càsting haurien de ser jutjats per l’Audiència Nacional i ser enviats a Guantánamo una temporada (abans que Obama el tanque) perquè si no que algú m’explique com podem colar entre els participants del reality un jove del qual se sospita que participà en l’assassinat dels seus pares quan només tenia quinze anys.

L’expulsió del jove parricida i de la seua parella fou una cagada més del programa, perquè un cop instal·lats en el fem televisiu, què més dóna incloure un assassí entre un gruix de borderlines? Amb una mica de sort podríem haver deixat de parlar només de parricida i passar a parlar d’un assassí en sèrie.

Una llàstima.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixe programa és una merda partint de la idea que han preferit un jove parricida a un jove professor d'idiomes.

Allau ha dit...

Ja se sap, la tele no dóna més que disgustos. No hi ha RES que valgui la pena mirar: les sèries bones, millor esperar al DVD.

me ha dit...

hauré de mirar-lo almenys un dia, dos coneguts hi participen (la vegana i el novio)

com va tot, guapíssim?

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails