dissabte, 16 de maig del 2009

El bidet i la higiene íntima


Una de les poques coses de les quals he prescindit a RasoirHouse ha estat el bidet, tot i que l'arquiloca que em projectà la casa assegura que el Codi Tècnic obliga a tindre'n almenys un per habitatge, extrem que, per descomptat, no pense molestar-me a constatar.

De forma sorprenent, quan comente esta determinació amb els amics, s'obri indefectiblement una conversa escatològica en la qual cadascú posa en evidència els secrets de la seua higiene més íntima.

Així, és fàcil que s'estableixca un debat encés entre els partidaris i els detractors de l'invent francés, que sol començar amb una pregunta que mai s'acaba de formular per complet: I es pot saber com et rentes després de...?, i a mi em resulta inevitable imaginar a qui la formula fent xof xof al bidet, amb els pantalons pels turmells.

Esta pregunta incompleta sol ser contestada pel sector escrupolós amb raonaments com: Però si tens la dutxa i, sobretot, les tovalloletes humides!, argument que de sobte és rebatut per algun partidari/usuari del bidet al·legant que les tovalloletes humides destrueixen alguna espècie de flora (i què passa amb la fauna?) íntima que habita en les parts pudentes més nobles.

El debat es pot allargar fins semblar etern i amb el pas dels minuts és fàcil aprofundir en els costums íntims dels participants molt més del que podria resultar estrictament necessari.

El pitjor que he hagut d'escoltar, però, ha estat un amic que em tirava en cara no haver pensat en les visites quan vaig decidir que prescindiria del bidet: I si alguna visita vol utilitzar el bidet a ta casa després de...?

Mai havia pensat, fins escoltar aquell retret, que una cosa tan íntima tan el bidet fóra susceptible de ser compartida amb estranys ni que els usuaris del bidet aprofitaren les cases alienes per lliurar-se a la neteja íntima, però en lloc d'encetar esta via de debat, no em quedà un altre remei que mostrar-me inflexible:

- És que ta mare no t'ensenyà de xicotet que abans d'eixir de casa havies d'haver pixat i cagat?


Imatge de Peram

1 comentari:

Allau ha dit...

Ja es veu, rasoir, que tens la intenció que les visites es quedin només l'estrictament necessari. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails