dilluns, 8 de març del 2010

La classe de novio que no vull ser

Conec un bon grapat de relacions en les quals un dels membres es dedica de forma inquisitorial a controlar cada moviment de la parella i a exigir explicacions constantment, de forma que la relació esdevé per a la part més passiva una dació de comptes contínua.

Òbric parèntesi que podria semblar misogin però en realitat és conseqüència de l'observació i del mètode empíric de coneixement. En la majoria de les ocasions i entre heterosexuals, qui es dedica a torturar de forma irracional la parella és la dona. Tanque parèntesi que podria semblar misogin però en realitat és conseqüència de l'observació i del mètode empíric de coneixement.

I perquè sé que esta forma de fer front a una relació només suposa desgast i crisi, sempre he tingut clar que no volia formar part d'una parella en la qual esta situació es produïra. Però, tot i ser-ne conscient i declarar-me un ferm defensor de la llibertat personal i de l'individualisme ben entés, este cap de setmana passat vaig estar a punt de convertir-me en un novio controlador, perquè després d'haver estat cinc dies sense vore'ns (i tocar-nos) el pèl, diferents compromisos i plans alternatius del meu xic van fer que de tot el cap de setmana només estiguérem junts la vesprada del dissabte i em va saber a poc, de forma que vaig estar temptat d'exigir irracionalment més atenció i d'instar-lo a canviar els seus plans per fer-los convergir amb els meus.

Però mentre el meu xic i jo fèiem abraçats una llarga migdiada i jo barallava aquella possibilitat, en un moment de lucidesa vaig ser conscient que el que sentia era perquè me l'estime i perquè m'agrada estar amb ell, de forma que em vaig refermar en els meus posicionament inicials, vaig descartar cap temptativa d'exigir una dació de comptes i em vaig dir a mi mateix “Martí, tu no vols ser eixa classe de novio” i vaig arrimar la galta a la seua esquena.



3 comentaris:

Josep Turiel ha dit...

Felicitats, Martí. El teu xic segur que t'ho agraeix. Jo també.t

Miguelillo ha dit...

molt ben fet martinet! per cert dissabte per la nit buscaves jaleo? este descansarem...
un bes!

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Gràcies, Josep, li ho preguntaré al meu xic ;)

Ai, Miguelillo... dissabte la vam liar molt parda: quan vaig pujar al taxi per tornar a casa vaig dir 'buenas tardes'. No te digo más!
Besets!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails