dimecres, 19 de novembre del 2008

Deactivated

El pitjor de la pàgina fotolog.com no és el seu funcionament lamentable, ni les dificultats per actualitzar en condicions, ni la pixelació de les fotos, ni l'allau de missatges massius del usuaris del Coño Sud, ni tampoc els continus i incessants errors interns de la pàgina.

No, ja que el pitjor de fotolog.com són els seus administradors, els quals es dediquen a tancar pàgines a partir de la denúncia anònima de qualsevol Madre Maravillas que puga recórrer la xarxa.

Ahir vaig patir el segon tancament del meu espai i en este cas el detonant ha estat un text en el qual recomanava la fantàstica sèrie Swingtown. En el primer cas no recorde massa bé quina fou la imatge o el text que justificà la decisió dels administradors d'aquella pàgina.

És la segona vegada, doncs, que els administradors d'esta pàgina em censuren i la meua paciència s'ha esgotat, per la qual cosa he decidit fer el salt i llençar-me completament al format bloc, el qual, entre altres moltes coses, és més flexible, més participatiu i no està controlat per un equip de talibans.

Així, ahir vaig passar el matí posant en marxa este nou espai, que complementarà l'altre bloc que vaig iniciar després del primer atac integrista dels administradors de fotolog.com i que continuarà actualitzant-se diàriament.

Adéu al fotolog.

Però si vaig passar el matí donant forma a este espai, de vesprada vaig mantindre una conversa amb el follamic més fidel que tinc, el qual, per primera vegada hagué d'excusar-se per culpa d'un refredat.

Definitivament, ahir no fou el meu dia.

4 comentaris:

me ha dit...

doncs benvingut!

jo aviat també em mudo aquí! el fotolog no mola!

si et serveix de consol, ahir també va ser un dels meus pitjors dies de feia temps. deuen ser els astres.

un peto!

Lucrècia de Borja ha dit...

molt millor un blog, cari, almenys a aquest em puc subscriure i estar al dia, no com al fotolog que he d'entrar de tant en tant a vore si has actualitzat...

ciber-besets de re-blog

Anònim ha dit...

Per aquí et seguiré, nene. No m'agrada perdre'm els teus textos cada matí. I el Fotolog ... a la mierdaaa.

Ptó

Habibi/zorro plateado/miquel

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Moltes gràcies, Miquelet.

Ja sabia jo que un zorro plateado com tu no em podia decebre. ;)

petons!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails