dimecres, 28 de gener del 2009

Apaga y vámonos

De totes les preguntes estúpides que la ciutadania (sic) formulà a Zapatero al programa Tengo una pregunta para usted hi hagué una que em resultà especialment cridanera: un capellà, revestit de mala hòstia i amb un aire de superioritat propi d’un cardenal i no d’un capellà de poble ens va voler fer creure que es trobava al púlpit on cada diumenge arenga davant un grup de velles beates i preguntà: ¿Cree que el embrión es un ser humano?

Sorprenentment, Zapatero va estar a l’alçada de la pregunta i confirmà que no pensava encetar un debat científic, però es mostrà partidari d’una nova llei de terminis perquè, segons ell, no està a favor d’enviar cap dona a presó per haver decidit lliurement interrompre el seu embaràs.

Actualment, a la Confederació Ibèrica de Nacions l’avortament està castigat amb presó tret de quan es practica dintre de determinats supòsits que el Codi Penal ha despenalitzat i esta regulació tan restrictiva constitueix una excepció a Europa i, en conseqüència, al món civilitzat.

Justament eixe ha de ser el debat que la societat ha d’encetar i no entrar en qüestions acientífiques per fer-li el joc a la caverna catòlica, perquè en cas contrari no descarte que ben prompte ens trobem discutint sobre si la terra és plana o si és possible que un colom puga fecundar una verge.

I ho sent, però per a debats d’este estil ja tenim La noria de Jordi González.


2 comentaris:

Jordi ha dit...

xic, este bloc s'està tornant cada vegada menys sexual. queda el dubte de si no tens res a contar o prefereixes no fer-ho :p

(de bon rotllo, eh, que personalment m'agrada més com està així :$)

Busca qui t'ha pegat ha dit...

per a jordi i per a aquells preocupats per la meua vida sexual...

no només de sexe viu rasoir/martí!

;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails