dilluns, 22 de febrer del 2010

Les ganes

Este cap de setmana he sadollat les ganes i les expectatives que tenia de passar un cap de setmana complet amb el meu xic: divendres a poqueta nit el tenia al sofà i diumenge de vesprada ens acomiadàvem amb un bes a la porta de casa.

Divendres vam optar per una nit casolana i a mitjanit ja érem al llit, perquè dissabte de matí vam aprofitar per passejar per la marjal i visitar el Tancat de la Pipa amb Matt. En esta època de l'any l'Albufera i la marjal no ofereixen el verd o el daurat de la primavera i l'estiu, però el marró de la terra i el blau de l'excés d'aigua ofereixen un paisatge diferent, entre inhòspit i salvatge.

En tornar vam preparar un risotto amb bolets i llagostins que vam degustar a la terrassa de casa, gaudint del generós sol d'hivern.

Però un ambient tan bucòlic pot resultar esgotador per dos desinquets com nosaltres, de forma que dissabte vam sopar amb uns amics del meu xic i després vam començar a festejar la nit amb els meus fins la matinada.

Els meus amics no vam tindre mirament a l'hora de tirar-me en cara que després d'haver anunciat que no eixiria este cap de setmana finalment sí que havia fet acte de presència i que potser exagerava quan deia que volia un cap de setmana en exclusiva amb el meu xic, però el que ells no saben és que el proper cap de setmana el passarem a Bocairent, que serà la propera parada del programa 'Coneix el País', després d'haver passat per Morella, per Finestrat i per Biar i que gaudiré del meu xic sense preocupar-me de res més.

La pròxima parada ens portarà, doncs, a la Vall d'Albaida i ara només hem de pensar on serà la propera.





3 comentaris:

Allau ha dit...

No sabia de l'existència de Bocairent fins que no vaig veure "Nacidas para sufrir". Els desitjo que no sigui un títul premonitori.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Albaladejo em fa molta mandra, però li assegure que Bocairent és un poble deliciós! ;)

Anònim ha dit...

Doncs, no sé si és per l'hora que és o per com l'expliqueu, però aquest rissotto l'haig de tastar -ja us demanaré informació el proper viatde a València-. Per cert, qui us coneix... Dec sentir una mica d'enveja. El passeig per Bocairent l'hem de fer. Salut!.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails