dijous, 6 de maig del 2010

Una amenaça real


El món porta uns dies convulsant sense descans i tot i que la crisi econòmica, la inestabilitat dels mercats financers i l'apetit desordenat dels especuladors són els que ens regalen més titulars i els que més hores ocupen als informatius i a les tertúlies polítiques, la resta de l'actualitat sembla que no vol donar-nos treva.

Així, si no tinguérem prou amb l'amenaça fictícia de crash a la grega, els rumors que situen Rita Barbaritat com substituta de Camps si finalment resulta imputat per qualsevol dels merders en els quals es troba implicat hauria de preocupar (i molt) l'esquerra valenciana, ja que si Ritona encapçala la candidatura popular a la Generalitat no hi haurà prou escons a Les Corts per tots els diputats que obtindrà.

Òbric parèntesi. Tots coneguem valencians de comarques que pagarien per poder votar-la. Tanque parèntesi.

A més a més, Marianico i ZP s'han reunit per donar una mostra d'unitat davant la crisi, com si alguna vegada els acords entre el PP i el PSOE hagueren servit d'alguna cosa de profit.

Però no només l'economia i la política pronostiquen mals auguris: el vessament de petroli al golf de Mèxic amenaça amb convertir-se en una de les pitjors catàstrofes mediambientals que es recorden, la Pantoja potser entrarà a presó i Pedro Almodóvar ha anunciat que farà una nova pel·lícula, i que compta amb Antonio Banderas.

Però potser, en el millor dels casos, l'amenaça de fallida de l'economia espanyola passarà quan els especuladors hagen guanyat prou diners, el PP mantindrà Camps com a candidat tot i ser imputat, Marianico i ZP no hauran arribat efectivament a cap mena d'acord (i si ho han fet, com a bons polítics, els trencaran a la primera oportunitat), la taca de petroli de la plataforma de BP no serà tan letal con ens han contat i la Pantoja aconseguirà esquivar la presó, perquè, de moment, tot això encara està per confirmar.

Malauradament, el que sembla ja més que confirmat és que Almodóvar prepara una nova pel·lícula i que sí, que comptarà amb Banderas.

I no, per això sí que no estàvem preparats.


2 comentaris:

Clidice ha dit...

hahaha, sempre hi ha alguna cosa pitjor :P

Busca qui t'ha pegat ha dit...

I tant que hi ha coses de pitjor... la pel·lícula de Medem! :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails