dimarts, 11 de maig del 2010

Joan Ribó quan balla...

En paral·lel a l'acord electoral autonòmic signat pel Bloc i IniciativaPV (i companyia), aquells que estem fins els nassos del desgovern de la dreta valenciana que representa el Partit Popular de Camps, de Ritona, de Fabra, de Ripoll, de Costa (DEP) i, entre molts altres, de la 'hija puta de la Perla' hem estat també ben pendents de les conseqüències electorals que l'agermanament entre els nacionalistes valencians i els nous ecosocialistes tindran a l'àmbit local i, en concret, al cap i casal valencià.

Fa molts mesos que era públic i notori que l'ecs!diputat Joan Ribó, hui atrinxerat a la barraqueta Projecte Obert, encapçalaria la candidatura de la Coalició Compromís a València, tot i les reticències de part del col·lectiu del Bloc de la capital, que tornava a vore com un foraster els furtava el cap de llista per obra i gràcia de l'ànim pactista del secretari general Morera.

En eixe sentit, només calia parar l'orella per escoltar com part de la militància es queixava (en públic i en privat; en estat ebri i en estat sobri, però sobretot en estat estupefaent) d'esta decisió i acusava la direcció nacional de tornar a vendre'ls al millor postor, mentre una altra part celebrava que qui encapçala la candidatura no només és conegut a sa casa i encoratjava el col·lectiu local de la capital a posar-se a treballar d'una vegada per totes per aconseguir tindre una presència digna a la ciutat més gran del País.

Òbric parèntesi. Este debat pot resultar intranscendent per al públic general, però qualsevol que conega una miqueta el caràcter de la militància del Bloc no podrà negar que estes disquisicions provoquen ereccions i suor de figa entre els afiliats i les afiliades nacionalistes. Tanque parèntesi.

Reòbric parèntesi. Perdó per la brofegada. Retanque parèntesi.

Siga com siga, i ja que el debat corria el risc d'eternitzar-se sense que ningú hi traguera profit, la direcció del Bloc ha optat per la política de fets consumats i per, callant callant, recolzar la candidatura de Ribó a l'alcaldia de València en contra d'una part de la militància que ha estat convenientment silenciada.

I dic que ha estat convenientment silenciada perquè, com no podia ser d'una altra forma, crec que Ribó és el millor candidat per competir amb Rita Barbaritat i amb Carmencín Alborch per l'alcaldia de València i perquè ja m'he cansat de demanar un càrrec de confiança a la futura Generalitat participada per Morera&Oltra sense haver obtingut, ni tan sols, cap oferiment seriós.

Però ara que Ribó ja és candidat puc oferir-li els meus serveis (d'escorta, d'aiguader...) i provar a convéncer-lo perquè em col·loque a l'Ajuntament i em retire de la mala vida.

I, per si fóra poc i tot i que del pas dels anys no se n'escapa ningú, Joan encara té el seu puntet.



3 comentaris:

ferran ha dit...

joan ribó era l'única opció possible... i ho diu un bloquero de 'tomo y lomo'

Busca qui t'ha pegat ha dit...

fins i tot els bloqueros ho heu de reconéixer... ;)

enric morera ha dit...

comptem amb tú i et farem una oferta positiva...i ara tots a treballar pel canvi,pel País i per la candidatura de Compromís

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails