dimecres, 11 de setembre del 2013

Fabra, amb el cul a l'aire



Els valencians vam assistir ahir a un episodi més en el descrèdit i la irrellevància política que ha suposat l'arribada d'Alberto Fabra a la presidència de la Generalitat Valenciana, en retirar-se al Congrés una proposta aprovada per unanimitat a les Corts i que pretenia reformar l'Estatut per adequar les inversions de l'Estat a la població real del País Valencià.

En definitiva: més pasta.

El PP valencià, i la figura de Fabra especialment, tornen a quedar en evidència després d'haver fet ús (fins la nàusea) de l'excusa del finançament per a justificar la fallida econòmica del País, com si la nefasta gestió que el PP ha fet des de 1995 no hi tinguera res a vore.

Òbric parèntesi. La fallida social i política del País Valencià és una altra història i dóna per a molt més. Tanque parèntesi.

Ahir el PP espanyol vetà la proposta de reforma instada des de València, de forma que deixà les Corts com una cambra intranscendent i inútil i es pixà, no només sobre la màxima institució de l'autogovern valencià, sinó també sobre les demandes de la gran majoria dels agents socials i econòmics del País, començant per l'empresariat local.

Un nou ridícul que ens hauria de fer plorar si no fóra perquè este Consell i el partit que el manté també ens fa riure de tant en tant: després d'una reunió de la Comissió de Senyes d'Identitat (!!!) del PPCV, presidida pel paranyer Serafín Castellano, NNGG anuncià que per respondre a la Via Catalana organitzada amb motiu de la Diada de Catalunya, quatre desfaenats del sector no-tan-jove del PPCV realitzaran una caravana amb parades “en puntos simbólicos que representan a los valencianos, tales como un arrozal en Cullera, el Miguelete de Valencia, una barraca en Alboraia” per a “defender simbólicamente a la Comunidad Valenciana de esos ataques nacionalistas catalanes que quieren imponer a los valencianos”.

I és que els valencians tenim un país esquizofrènic.

4 comentaris:

El Chico Con Cianuro ha dit...

Crec que agafaré un poc de cianur...

El Chico Con Cianuro ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
pitxiri ha dit...

Un arrozal en Cullera, el Miguelete de Valencia, una barraca en Alboraia... jo afegiria el Romaní i la discoteca Canal.

Clidice ha dit...

aaaaaaah, ara sé perquè ho fèiem! ens hem posat uns quants catalanets a fer una filera per atacar-vos els valencians. Si és que una justeja.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails