divendres, 18 d’octubre del 2013

Mediocritat informativa



Resulta que el PPCV té una Comissió de Senyes d'Identitat que es reuneix de tant en tant i decideix imbecil·litats com aquella que va portar un grapat de membres de Nuevas Generaciones a recórrer mig país en cotxe l'11 de Setembre per fer front a la incursió de la Via Catalana al nord de Castelló.

Òbric parèntesi. Aquella caravana va suposar un clar exemple d'irresponsabilitat: gràcies a Carromero i a Uriarte ja sabem quin és el resultat de barrejar NNGG i conducció. Tanque parèntesi.

Esta Comissió, de la que formen part personalitats tan insignes com Serafín Castellano, paranyer i conseller, i Juan Carlos Caballero, president de NNGG al País Valencià i des de fa uns mesos Secretari de l'Institut de la Joventut amb un sou tan jove com són els 45.000 euros bruts que cobra a l'any, es va reunir esta setmana per denunciar que alguns ajuntaments socialistes no pengen la senyera del balcó de la casa consistorial.

El tema, com resulta fàcil imaginar, resulta de vital importància a un País Valencià en fallida tècnica i amb vora un 30% d'atur, i de seguida es feu ressò l'ABC i en particular el meu redactor favorit, Alberto Caparrós, que va retuitar la notícia al seu compte personal.

Si he posat redactor en cursiva és perquè en esta ocasió Caparrós, en un exercici de professionalitat, s'ha limitat a retallar la nota de premsa que envià el PP sense contrastar, i això és una llàstima, perquè quan ell o el seu company Manuel Conejos decideixen fer periodisme d'investigació els regalen joies com ara: “Compromís vende camisetas del País valencià por diez euros”, “Compromís se pone la chapa del #ésPaísValencià” o “Compromís hace caja con las fallas”, notícies que competeixen en importància i transcendència amb la que ens regalà Las Provincias dos dies abans del 9 d'Octubre: “Morera y Oltra celebran actos presididos por banderas catalanas” i on es podia llegir “El portavoz de Compromís en les Corts no tuvo problema en dejarse fotografiar junto a otras personas en una calle repleta de cuatribarradas”.

Potser és lògic que el PPCV prove a reviscolar un tema que a la majoria ens té igual per intentar tapar els casos de corrupció i la situació econòmica del País, però que determinats periodistes i mitjans de comunicació es dediquen a comprar este discurs i a fer d'altaveus d'un partit sense cap mena de rubor no fa més que situar-los en la mediocritat.

I, afortunadament, el País Valencià ara va per un altre camí.




4 comentaris:

Rabosa platejada ha dit...

Rasoir, potser no vullgues contestar-me, pero m´agradaria saber si totes les fotos que poses al teu blog son "públiques" o si hi han algunes que son teues, privades? I no parle de les que de vegades has penjat dels teus viatges ,jeje.
He de reconèixer que moltes les trobe molt excitants
Si són totes "publiques",quins llocs recomanes?
Disculpa´m la meua curiositat

pitxiri ha dit...

La foto està repetida, però paga la pena.

Els peperos també es repeteixen, però fan pena.

I encara que ho semble, no és el mateix una cosa que l'altra.

Rabosa platejada ha dit...

Pitxiri, la foto no està repetida
No et fixes bé en les coses .... aiiiiiiiiiiiii

pitxiri ha dit...

És de veres! a voltes no sé on tinc el cap.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails