dijous, 17 de gener del 2013

Dolor


Ahir em vaig alçar amb un malestar general considerable: tenia mal de cap i un fort dolor al nas. Al llarg del matí vaig haver de sumar un inexplicable dolor a la mandíbula inferior dreta i tres dit unflats a la mà esquerra.

No vaig anar cara l'aire en tot el dia i no sabia per què, fins que vaig recordar que dimarts em vaig gitar considerablement tard i prou borratxo: havia quedat a poqueta nit amb un xic per fer-nos una cervesa, però al remat en van ser sis i això, probablement, explicava el mal de cap i la falta de son.

Les sis cerveses ens van portar al llit i també recorde que un moviment prou maldestre del meu convidat mentre ens despullàvem acabà en una cabotada al mig de la meua cara. També recorde que canviant de posició vaig recolzar malament la mà esquerra al llit i que em vaig doblar tres dits: el del mig, l'anular i el menut. Això explicaria el dolor al septe nasal i els dits unflats.

Però, encara hui no he aconseguit esbrinar per què em fa mal la mandíbula i ara tinc un dubte: potser em va pegar i no ho recorde?

6 comentaris:

Josep ha dit...

Aquesta història m'és lleugerament familiar.

Jaume ha dit...

Estas segur que només va ser una cervesa i prou? ; )

Josep ha dit...

mmm.... segur segur, no....

Anònim ha dit...

No has pensat que el dolor de mandíbula puga ser un poc 'culpa' teua? :D

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Però, Josep, tu i jo no hem follat, oi?

Jaume: me'n vaig fer sis. I això que no m'agrada gens.

Anònim: no hablo de mi vida privada.

Gràcies a tots tres per comentar!

Josep ha dit...

Afortunadament, no.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails