divendres, 7 de desembre del 2012

Busca qui t'ha llegit: novembre 2012


En eixe sentit, per exemple, els resultats de les últimes enquestes publicades per a les eleccions catalanes de diumenge no tenen en compte la repercussió electoral que ha pogut tindre tota la merda que insinua l'esborrany d'El Mundo i que relacionaria CiU amb una (altra) trama de finançament irregular i a les dinasties Pujol i Mas amb comptes bancaris a paradisos fiscals.

Oye, que ayer te envié un whatsapp y no me contestaste.
Ajá...
Tinc clients que han portat una vida tan dura que no han aprés per a què han de gastar el telèfon amb el seu advocat.

Les satisfaccions, com les coses importants de la vida, depenen en gran mesura de les expectatives que hi has dipositat, i així, pel que fa al resultat de CiU el 25N, el triomf de la dreta catalana té un regust de fracàs més que evident.

El primer que cal tindre en compte a l'hora d'organitzar un viatge a Cuba és saber que està molt lluny. Pot sembla una obvietat, però esta circumstància s'ha de tindre ben present quan decideixes comprar els vols. Un consell: abans de tancar les dates del viatge convé fer una telefonada a les seus d'UGT i CCOO per assegurar-te que el dia de tornada no et coincidirà amb la convocatòria d'una vaga general.

Des de divendres m'he dedicat a fer la maleta per passar una setmana a l'Havana sense saber si els meus amics vindran amb mi o hauré de fer el viatge sol. Al remat, sembla que, de moment, sí que podran vindre, però no hi ha res segur i només ho sabré a ciència certa quan l'avió s'enlaire i faça una ullada als seients del meu costat per comprovar si estan ocupats o estan buits.

* * *




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails