dimecres, 10 d’octubre del 2012

¡Es de ser inútiles! (I): Monago


Des que Àrtur Mas va decidir que no tenia prou amb fer-nos creure que s'havia muntat al carro de l'independentisme, sinó que era ell qui portava els ramals de la cosa, no hem deixat de comprovar que els polítics espanyols són, almenys, tan inútils com els catalans.

Dintre d'esta inutilitat generalitzada, destaquen amb força dos personatges que si no callen prompte aconseguiran que fins i tot Cornellà es declare independentista: el bellotari Monago i el ministre Wert.

L'actual president de la comunitat atòmica més subsidiada (i subsidiària) d'Espanya començà a ser imprudent fins i tot abans de l'11S, quan afirmà sense que li tremolara la veu que “Catalunya demana i Extremadura paga” per criticar la reivindicació del pacte fiscal i que “sentia llàstima” per alguns polítics catalans.

Òbric parèntesi. “Llàstima”? Imagine que serà perquè no sap quant cobra el president de la Generalitat. Tanque parèntesi.

Però ha estat esta setmana quan Monago ha decidit fer el salt definitiu a la política espectacle i ha amollat a propòsit de la hipotètica consulta sobre la independència: “És com si jo faig un referèndum perquè l'uniforme siga el de 'lagarterana'”.

No m'hi jugaria un braç, però si tenim en compte quin ha estat el resultat de l'últim referèndum que s'ha fet a Extremadura, en concret a tres pobles de Càceres on es preguntà si l'ajuntament havia de destinar 15.000 euros a crear ocupació o a festes de bous i vaquetes, no descarte que Monago haja de canviar ben aviat de vestuari.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails